Sähköä auringosta - aurinkopaneelit katolle

Aurinkosähköjärjestelmä avaimet käteen -periaatteella Scanoffice Aurinkopartneriltasi

Aurinkopaneelien käyttö säästää sekä luontoa, -että sähkölaskua

 

Aurinkosähköjärjestelmä maksaa itsensä takaisin noin 15 vuodessa

 

Aurinkosähköjärjestelmä on kannattava investointi, koska se tuottaa kymmeniä vuosia, vuoden aikana jopa 5–10 prosenttia järjestelmään investoidusta summasta. Sähkölaskusi pienenee ja aurinkovoimalasi kannattavuus paranee, kun sähkön hinta nousee.

 

Lue lisää, tutustu aurinkopaneeleihin ja lataa esitteitä: Scanoffice-aurinkopartneri »

 

Ota yhteyttä & pyydä tarjous

Aurinkopaneelien osto-opas

 1. Mieti, mihin käytät aurinkosähköä
  Aurinkopaneelijärjestelmä on hyvä rakentaa niin, että voit käyttää sen tuottaman sähkön pääasiassa itse. Näin saat järjestelmästä parhaan mahdollisen hyödyn.
 2. Laske tarvittavien aurinkopaneelien määrä
  Selvitä yllä olevan laskurin avulla, paljonko aurinkopaneeleja tarvitset – ja paljonko säästät.
 3. Jätä asennus ammattilaisen huoleksi
  Suunnitteletko aurinkopaneelien asennusta omakotitaloon tai kesämökkiin? Aurinkojärjestelmiemme asentamisesta vastaavat Scanoffice Aurinkopartnerit ovat kokeneita alan ammattilaisia.
 4. Valitse luotettava aurinkopaneelien toimittaja
  Turvallisen ja luotettavan aurinkovoimalan toimittajan tunnistat Scanoffice Aurinkopartneri -merkistä. Ammattitaito ja laadukkaat komponentit sekä taattu jälkimarkkinointi, kuten varaosat sekä takuu- ja huoltopalvelu, ovat tärkeitä, koska aurinkovoimaloiden elinkaari on jopa kymmeniä vuosia. Scanoffice Aurinkopartnereihin voit luottaa!
 5. Varmista, että saat kunnon takuun
  Scanofficen toimittamilla aurinkosähköjärjestelmillä on markkinoiden johtavat tehdastakuut: paneeleilla 25–30 vuotta ja Suomessa valmistetuilla paneeleiden kiinnikkeillä 30 vuotta. Vakavaraisen yhtiön myöntämä pitkä takuu yhdistettynä ammattitaitoiseen asennukseen takaa parhaan lopputuloksen.

* lähde: scanoffice.fi

Sähköä auringosta

Olemme valtuutettu Scanoffice Aurinkopartneri. Meiltä saat aurinkopaneelit kiinteistöösi avaimet käteen -periaatteella. Luonnollisesti meiltä hoituvat myös kaikki järjestelmään tarvittavat sähköasennukset.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous − kerromme mielellämme lisää aurinkopaneelijärjestelmistämme.