Ilmalämpöpumput

Hanki sinäkin ilmalämpöpumppu!

Helsinki, Espoo ja Vantaa  ja pk-seutu ovat palvelualuettamme

Kaipaatko sisätiloihin virkistävää vilvoitusta kesäkuumalla taikka miellyttävää lisälämpöä talvikuukausina? Tällöin ratkaisuna toimii ilmalämpöpumppu, joka on erinomainen valinta niin kotiin, mökille kuin liike- ja toimistotiloihinkin. Se sopii kaikkialle, missä kaivataan lämmitystä, viilennystä ja raikkaampaa sisäilmaa − järkevään hintaan. Ilmalämpöpumppu kestää erinomaisesti Suomen vaihtelevia sääolosuhteita ja on siksi fiksu valinta liki kohteeseen kuin kohteeseen. Myymme & asennamme ilmalämpöpumput Nurmijärven, Helsingin, Vantaan, Espoon ja koko muun pääkaupunkiseudun alueella. Tutustu ilmalämpöpumppuihin ja kysy lisää − vastaamme kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin mielellämme.

Uutta valikoimassamme!
Mitsubishi Electric MSZ-LN – Uuden ajan ilmalämpöpumppu

Ennennäkemätön ilmalämpöpumppu sinulle, joka arvostat korkeaa laatua. Uusi, yksityiskohtia myöten viimeistelty Mitsubishi Electric MSZ-LN -mallisarja on täynnä uudenlaisia ominaisuuksia, jotka nostavat asumisen ja työskentelyn tason Premium-luokkaan.

Ota yhteyttä & pyydä tarjous

Katso tästä edustamamme ilmalämpöpumput

Edustamme useita ilmalämpöpumppumerkkejä, joten meiltä löytyy varmasti kohteeseesi sopiva ilmalämpöpumppu. Valikoimaamme kuuluvat Mitsubishi-, Hitachi-, Daikin- ja Innova-ilmalämpöpumput sekä myös kaikki muutkin merkit. Jokaisesta tuotteesta löytyy useampi malli ja tarkemmat tiedot. Tutustu siis rauhassa valikoimaan, tee päätöksesi ja ota yhteyttä − me hoidamme loput. Autamme mielellämme valinnassa ja parhaan kokonaisuuden määrittämisessä juuri sinun kotiisi tai valitsemaasi kohteeseen.

Meiltä myös ilmalämpö­pumppujen
huolto ja korjaus

Kuten useimmat laitteistot, myös ilmalämpöpumppu kaipaa säännöllistä puhdistusta ja huoltoa palvellakseen kiinteistössä mahdollisimman pitkään. Meiltä hoituvat ilmalämpöpumppujen huolto ja korjaus nopeallakin aikataululla. Normaalit ylläpitotoimet voi hoitaa helposti itse; puhdista ilmalämpöpumpun karkeasuodattimet säännöllisin väliajoin vaikkapa muun siivouksen yhteydessä. Näin pidennät huoltoväliä sekä laitteiston käyttöikää. Mikäli ilmalämpöpumppu ei toimi tai havaitset siinä muuta vikaa, on aika soittaa huolto paikalle.

Mitsubishi Electric MSZ-LN – Uuden ajan ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric MSZ-LN – Uuden ajan ilmalämpöpumppu