Sähköasennukset

Sähkö­asennus Nurmi­järveltä koko pääkaupunki­seudulle

Teemme sähköasennukset laadukkaasti & turvallisesti

Sähköasennus vaatii aina tekijäkseen pätevöityneen sähköalan ammattilaisen. HLSP Sähkö Oy on luotettava ja kokenut sähköyritys, jonka sähkömiehet hoitavat kaikenlaiset sähköasennukset Nurmijärven, Helsingin, Vantaan ja muun pääkaupunkiseudun alueella. Asennuksissa huomioimme niin loppukäyttäjät kuin henkilökuntammekin, ja työskentelemmekin kaikissa kohteissamme huolellisesti, turvallisesti ja viimeisimpien määräysten mukaisesti. Kiitos pienen ja ketterän organisaatiomme, meiltä saat palvelua tarvittaessa hyvinkin nopeasti.

Ota yhteyttä & pyydä tarjous

Sähkö­asennukset moni­puolisesti

Toteutamme sähköasennukset monivuotisella vankalla ammattitaidolla alla mainittuihin sekä monenlaisiin muihin kohteisiin.

  • kiinteistöt
  • uudisrakennukset
  • saneerauskohteet
  • remontit
  • pienlaitteet
  • korjaukset ja asennukset

Palvelemme sekä yksityisiä asiakkaita että yrityksiä, ja voimme ottaa vastaan kaikenkokoisia urakoita aina pienistä korjauksista laajempiin uudisrakennus- tai saneerauskohteisiin. Saat meiltä joko yksittäiset asennustyöt tai kokonaisvaltaista sähköurakointia tarpeesi mukaan.

WinLed-valaistus

Olemme myös valtuutettu WinLed-valaistustuotteiden jälleenmyyjä. Toteutamme sinulle tarpeidesi mukaisen valaistuksen aina suunnittelusta lähtien avaimet käteen -periaatteella. Luonnollisesti meiltä hoituvat myös kaikki järjestelmään tarvittavat sähköasennukset.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous − kerromme mielellämme lisää WinLed -tuotteista.