Yhteystiedot

HLSP Sähkö Oy, Nurmijärvi

Sähköurakointi laadulla koko pääkaupunkiseudulle

HLSP Sähkö Oy on Nurmijärvellä sijaitseva sähköliike, jonka palvelualueeseen kuuluvat myös Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu pääkaupunkiseutu. Erotumme eduksemme joustavalla palvelulla, laadukkaalla työnjäljellä ja tehokkaalla, ystävällisellä ja ammattitaitoisella henkilökunnallamme. Palveluihimme kuuluvat monipuolinen sähköurakointi kuten sähköasennukset ja huolto- ja korjaustoimet sekä ilmalämpöpumppujen myynti ja asennus. Tutustu palveluihimme ja referensseihimme ja ota yhteyttä! Meiltä saat vaivattomasti kaikki tarvitsemasi sähköalan palvelut.

Tarjouspyynnöt

Teemme sinulle tarjouksen räätälöidysti antamiesi tietojen perusteella, joten viestistä tulisi ilmetä olennaiset tiedot tilasta - kuten pinta-ala sekä talotyyppi - johon asennukset tullaan tekemään. Jos haluat lähettää kuvia tai muita liitteitä, ota suoraan yhteys sähköpostilla markku@hlspsahko.fi

Huom. minimiveloitus kaksi tuntia (2h/työ).

Yhteystiedot

HLSP Sähkö Oy
Hynnänkorventie 489
01900 NURMIJÄRVI

Y-tunnus
2432711-2

Puh. 044 276 2994
Email info@hlspsahko.fi

Tietosuoja­huomautus

Arvoisa asiakkaamme! Tallennamme yhteystietonne laskutusohjelmaan työtilausta ja myöhempää laskutusta varten, kirjanpitolain vaatimusten mukaisesti. Jos haluat tietosi poistettatavan tämän jälkeen, otathan yhteyttä meihin. 

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja!

Lähetä tarjouspyyntö sinua kiinnostavasta tuotteesta/palvelusta tai kysy lisätietoja haluamastasi aiheesta.
Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse